Şeyh İsa Kasım: Normalleşmeye ve Amerikalıların Bölgede Bulunmasına Karşı Muhalefet Devam Edecek

Per, 05/01/2023 - 17:44

Bahreyn devriminin ruhani lideri, şehit Serdar Süleymani'nin anılmasının yıl dönümünde zafer Şehitleri'nin Amerika'nın bölgeye hakim olma planına karşı çıktığını, ilişkilerin normalleşmesine ve Amerikalıların bölgedeki varlığına muhalefetin devam ettiğini açıkladı.

Welayet News  - Bahreyn Devriminin Ruhani Lideri Şeyh İsa Kasım, Serdar Süleymani ve Ebul Mehdi el-Mühendis'in şehadetlerinin üçüncü yıl dönümü anma töreninde, direniş yolundaki her şehidin İslam'ın büyüklüğüne bir tanıklık olduğunu, şehit Süleymani ve şehit Mehdi Ebu el-Mühendis'in Muhammed’e mensup İslam'ın iki alameti olduğunu duyurdu.

Şeyh Kasım, bu iki şehidin büyük cihat hareketinin, Amerikalıların bölgeye hakim olma planına karşı çıktığını açıkladı.

Ayrıca Serdar Süleymani ve Ebu Mehdi el-Mühendis'in İslam ve insanlık hakkında derin bir görüşe sahip olduğunu, Serdar Süleymani ve Ebu Mehdi el-Mühendis'in devasa cihatçı hareketinin Amerika'nın bölgeye hakim olma planına karşı çıktığını da sözlerine ekledi.

Şeyh İsa Kasım, şehitliğin amacı düşmanın prestijini ve haysiyetini yenmekse, bundan kaçış olmadığını açıkladı.

Bahreyn devriminin ruhani lideri, muhalefetin Siyonist rejimle ilişkilerin normalleşmesi ve Amerikalıların bölgede varlığıyla devam edeceğini vurguladı.



Yeni yorum ekle