Hangi düzeyde olursa olsun hiçbir tehdidi kararlı ve yıkıcı yanıt vermeden bırakmayız

Pt, 02/07/2018 - 22:47

Hatemu-l Enbiya Merkez Karargah Komutanı Tümgenaral Gulamali Reşid, terörist ve tekfirci grupların, uğursuz bölgesel kaolisyonun her türlü tehdit ve şeraretine karşı silahlı kuvvetlerin geçmişe göre daha uyanık ve hazırlıklı olduğunu ifade ederek, “Hangi düzeyde olursa olsun hiçbir tehdidi kararlı ve yıkıcı yanıt vermeden bırakmayız” vurgusu yaptı.

Welayet News - Hatemu-l Enbiya Karargah Komutanı Tümgenaral Gulamali Reşid, Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Komutanlarına yaptığı konuşmada, onurlu İran milletinin İslan İnkılabının kırkıncı yıl dönümünde başka bir sınavla karşıkarşıya geldiğini belirterek, geçen yılların deneyiminde olduğu gibi bu sınavdan da galip çıkmak için düşmanın tehditlerinin mahiyetine yönelik basiretli olmaya gerek duyulduğunu söyledi.

Tümgenaral Reşid, devamla şöyle dedi: “Düşman, onurlu İran milleti ve İslami nizamın gücü ve iradesini, tehditlere karşı açık hale geldiğini vehmederek, test etmiştir. Amerika’ya karşı, nizam ve hükümetin siyasetlerini desteklemeden, siyasi ve toplumsal insicam, dayanışma ve birlik olmadan bu merhalenin aşılması mümkün olmayacaktır”.

Tümgenaral Gulamali Reşid, terörist ve tekfirci grupların, uğursuz bölgesel kaolisyonun her türlü tehdit ve şeraretine karşı silahlı kuvvetlerin geçmişe göre daha uyanık ve hazırlıklı olduğunu ifade ederek, “Hangi düzeyde olursa olsun hiçbir tehdidi kararlı ve yıkıcı yanıt vermeden bırakmayız” vurgusu yaptı.

Hatemu-l Enbiya Merkez Karargah Komutanı Tümgenaral Gulamali Reşid, son olarak, bölgedeki mevcut istikrar ve güvenliğin bu milletin en aziz evladlarının canlarını feda etmesiyle, İslami nizamın terörist ve tekfirci gruplara karşı aldığı tedbirler ve kararlar sonucunda sağlandığını hatırlatarak, “İslam Cumhuriyetinin, bu kahmanlıklar neticesinde ortaya çıkan kazanımları her türlü komplo ve tekfirci-siyonist şerarete karşı kararlılıkla savunacağını” söyledi.  

Welayet News



Yeni yorum ekle