Abdul Melik El-Husi: Düşmanın Hedefi Yemen Milletini Teslim Almak

Ct, 10/12/2022 - 09:20

Yemen'in Ensarullah Hareketi lideri, Yemen milletinin; dirayet, direniş, fedakarlık düzeyi bakımından milletlerin zirvesinde olduğunu acizliği, aşağılanmayı, tavizi kabul etmediğini vurguladı.

Welayet News  -  Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Seyyid Abdul Melik el-Husi, İslam ümmetinin fedakarlığa hazır olmaması halinde zaferden, şereften, büyümeden ve refahtan fayda görmeyeceğini vurguladı.

El-Husi: Düşmanlar ellerinden gelse milleti asla yalnız bırakmayacak ve Müslüman milletleri sindirmek için çeşitli şekillerde onları hedef alacaktır.

İslam ümmeti çok büyük zorluklarla karşı karşıya, ümmetin düşmanları ümmeti etkileyerek ve hedef alarak servetlerini ve kaderlerini kontrol etme hırsına sahiplerdir.

Ümmetin düşmanları şimdiden ümmetin gençlerini en başta vurmak için kültürel ve fikri düzeyde yumuşak bir savaş başlattılar.

Ensarullah lideri, Suudi rejiminin planına işaret ederek, Suudi gençliğini yozlaştırmaya ve İslam'ın yüksek ahlaki değerlerini yok etmeye yönelik eğlence ve eğlence kurulu şeklindeki eylemleri hedef aldı.

Suudi rejimi, İslami ve ahlaki değerleri yok etmeye yönelik yıkıcı ve yıkıcı faaliyetlerin başına geçti.

Uluslarının iradesi dışında Siyonist rejimle ilişkileri normalleştirmeye yönelen Arap tavizcileri bir kez daha kınayarak, "Amerikan-İsrail cephesi, İsrail'e düşman olan herkese düşmandır." söyledi.

Amerika, İsrail ve İngiltere ve onların bölgesel paralı askerleri Yemen'i işgal etmek ve bu ülkeyi kendilerine teslim etmek istiyor.



Yeni yorum ekle