Mename'de siyonist İsrail bayrağı ateşe verildi

Pa, 04/12/2022 - 14:52

Bahreyn halkı, Siyonist rejim İsrail'in elebaşının Bahreyn ziyaretini protesto etmek için bu rejimin bayrağını yaktı.

Welayet News  - Siyonist rejimin elebaşı Isaac Herzog, Bahreyn Kralı Hamed bin Isa el Halife'nin  davetlisi olarak bugün (4 Aralık Pazar) Mename'yi ziyaret edecek. 

Filistin medyasına göre Cumartesi günü Bahreyn halkı, Siyonist rejimin elebaşı Isaac Herzog'un ziyaretini Bahreyn ve Filistin bayrakları göndere çekerek bu ziyareti kınadılar.

El'Vefak Cemiyeti de, Herzog'un ziyaretine karşı protestoların devam ettiğini vurgulayarak yaptığı açıklamada, "Filistin ulusunu destekleyen ve Mename'de ırkçı İsrail ile ilişkilerin normalleşmesine yönelik hızlı adımlara karşı çıkan Bahreyn halkının tutumunu destekledi. 

Siyonist rejim televizyonu Kanal 13, Herzog'un bu ziyareti sırasında Bahreyn kralı, ülkenin üst düzey yetkilileri ve Yahudi azınlığın temsilcileriyle görüşeceğini bildirdi.

Siyonist rejim elebaşı Herzog, Bahreyn ziyaretinin ardından Abu Dabi'ye gidecek. BAE ziyareti sırasında uluslararası bir konferansa katılmanın yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile de görüşecek.

Bahreynliler sanal ortamda resim ve hashtagler yayınlayarak Siyonist rejimle ilişkilerin normalleşmesini kınadı ve Siyonist rejim elebaşının ziyaretine karşı protestoların devam etmesini talep etti.

Tags: 


Yeni yorum ekle