Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı: “İran büyük zirveleri fethetme yolundadır.”

Cu, 02/12/2022 - 07:52

İslami Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı, İran'ın büyük zirveleri fethetme yolunda olduğunu söyleyerek “Kimseden korkmuyoruz ve tüm büyük güçleri yenecek kadar gücümüz var.” vurgulamasında bulundu.

Welayet News  - Tümgeneral Hüseyin Selami, Perşembe günü Şiraz'da direniş ekonomisi üzerine düzenlenmiş bir toplantıda "Bugün büyük zirveleri fethetme yolundayız ve durmayacağız.” dedi.

Hüseyin Selami: “Düşman ile karşılaşınca biz daha kararlı oluyoruz, düşmanın hayallerini yıkmak ve şeytani hayallerinin gerçekleşmediğini görmek istiyoruz, Şehit kanının emarelerine sahip çıkmak istiyoruz. Medeniyet sahipleri biziz, kahramanlarımız, şehidlerimiz çok fazladır” diyerek ayrıca şu açıklamaları da ekledi: “Birçok kaynağa sahip büyük bir ülkemiz var ama asıl sermayemiz inanç, vizyon, düşünce, bilinç ve düşüncedir.”

Hüseyin Selami “İslam İnkılabı lideri, kapsamlı ortak eylem planı müzakerelerinde sağlam bir duruş sergileyip, düşmanın isteğini kabul etmedi. Akıllı performansıyla ekonomik ambargo tehdidinden büyük bir fırsat çıkarmayı başardı ve ve yaptırımların baskısını, kapsamlı ortak eylem planı'nın ABD tarafından kabul edilip edilmemesinin halk üzerinde özel bir etkisinin olmayacağı bir aşamaya getirdi." dedi.

Tümgeneral Selami şunları söyledi: “İsrailli ve Amerikalı yetkililer İran'ın özgürlüğünden bahsediyor, İran'daki kaotik akımların siyasi yönlendirme perdesinin ardındaki başrolü oynadıklarını gösteren müdahaleleri ortaya koyuyorlar  ve bu yolda hedeflerine ulaşmaya çalışıyorlar ama milletimiz onların önünde dimdik ayaktadır ve geri adım atmayacaktır.”

Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı şunları ekledi:

“Milletimiz güçlü. bizim ilerlememizi istemiyorlar, füzemizin olmasını, uzaya uydu göndermemizi istemiyorlar. rafineriler, enerji santralleri yapmayın, ne isterseniz veririz diyorlar, ama biz böyle bir İran istemiyoruz, her türlü ihtiyacını karşılayabilecek, haysiyetini, şerefini ve milli değerlerini savunabilecek, mazlumların hakkını emperyalistlerden alabilecek bağımsız, güçlü ve aziz bir İran istiyoruz."



Yeni yorum ekle