Gantz’dan Azeri Generale Teşekkür

Pt, 21/11/2022 - 07:45

Geçici Siyonist rejimin Savunma Bakanı, Pazar günü Azerbaycan Cumhuriyeti Savunma Bakanı ile telefon görüşmesi yaptı ve işgal altındaki Filistin'de Bakü büyükelçiliğinin açılmasından dolayı kendisine teşekkür etti.

Welayet News  - İsrail rejiminin Savunma Bakanı Benny Gantz, Azerbaycan Cumhuriyeti Savunma Bakanı General Zakir Hasanov ile yaptığı telefon görüşmesinde, bu ülkenin İsrail'de büyükelçiliği açma kararından dolayı teşekkür etti.

Benny Gantz şu ifadelerde bulundu: ‘Bu sabah arkadaşım General Zakir Hasanov ile konuştum. İsrail Savunma Bakanlığı adına, Azerbaycan Cumhuriyeti Parlamentosu'nun İsrail'de büyükelçilik açma yönündeki önemli kararı için kendisine teşekkür ettim. Yıllar boyunca İsrail ile Azerbaycan Cumhuriyeti arasındaki askeri ilişkilerin güçlendirilmesine katılımı ve taahhüdü için kendisine ayrıca teşekkürlerimi sundum.’

Hatırlatmak gerekir ki, Bakü parlamentosu, İslam, insanlık ve Filistin karşıtı bir amaç doğrultusunda, Cuma günü Tel Aviv'de bir büyükelçilik açma planını onayladı. Azerbaycan Cumhuriyeti, son otuz yıldır çocukları öldüren Siyonist rejimle diplomatik ilişkiler içindedir ve silahlarının ve askeri teçhizatının çoğunu bu rejimden satın almaktadır. Son birkaç aydır inşaatı devam eden büyükelçilik, Bakü'nün turizm ofisi ve ticaret temsilciliğinin bulunduğu Tel Aviv'de açılacaktır.



Yeni yorum ekle