Siyonist rejim Askeri temsilcisi Bahreyn’de

Cu, 11/11/2022 - 13:54

Siyonist İsrail Hava Kuvvetleri Komutanı Eyal Greenbaum’ın da hazır bulunduğu hava gösterileri bazı şüpheleri de gündeme getirdi.

Welayet News  - Suudi Arabistan ile Bahreyn arasındaki derin ilişkilere Siyonist İsrail de dahil oluyor.

Arap rejimleriyle normalleşme ve “İbrahim Anlaşması” planıyla Arap devletleriyle sıkı ilişkiler kuran İşgalci İsrail rejimi Suudi Arabistan’la normalleşmek için temaslarını sürdürüyor.

Suudi Arabistan ile İsrail’in yolları Bahreyn’de kesişti

Suudi Hava Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Turki bin Bender bin Abdulaziz, Bahreyn Uluslararası Hava Gösterisi 2022'nin açılışına katıldı.

Hava Kuvvetleri kanadını ziyaret eden Bin Bender ve Suudi Şahinleri ekibi hava ve kara gösterileri hakkında bilgilendirildi

Siyonist rejim Hava Kuvvetleri Komutanı da oradaydı

İşgalci İsrail hava kuvvetlerinden Tuğgeneral Eyal Greenbaum, parlamento seçimlerinin düzenlenmesi için doğrudan İsrail güvenlik koruması sağlamak üzere ilk kez Bahreyn'i ziyaret etti.

Siyonist rejim Hava Kuvvetleri Komutanı’nın Bahreyn’in özel günü münasebetiyle Bahreyn’de bulunması ile Suudi Arabistan Hava Kuvvetleri Komutanı Bender bin Abdulaziz’in de aynı gösterile izlemeye gelmesi yeni iddiaları da gündeme getirdi. Uzun zamandır Suudi Arabistan ile normalleşmek isteyen Tel Aviv rejimi Bahreyn’i adeta üs olarak kullanıyor.

Bir diğer iddia ise, Siyonist İsrail rejiminin Bahreyn’deki askeri varlığıyla ilgili. Uzun zamandır Yemen’e karşı başlatılan işgal girişimini İsrail açık bir şekilde destek veriyor. Suudi Arabistan öncülüğündeki işgal koalisyonu Yemen’de bir türlü başarı sağlayamıyor.

Mutlak başarı için İsrail’in destek olduğu bilinirken, Suudi Arabistan rejimi İsrail’le yan yana durmaktan çekiniyor.

7Sabah.com.tr



Yeni yorum ekle