İmam Hamanei: Şehit Süleymani'nin intikamını zamanında alırız

Cu, 04/11/2022 - 19:02

İran İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamanei, biz Şehit Süleymani'nin şahadetini asla unutmayız. Bunu bilsinler, Bu konuda birşey söylediysek arkasındayız. Zamanı ve yeri gelince gerçekleştirilecektir, şeklinde açıklamada bulundu.

Welayet News  - İran İslam İnkılabı Rehberi dün gerçekleştirdiği ( 13 Aban (4 Kasım) Dünya İstikbarına Karşı Milli Mücadele Günü) konuşmasının bir bölümünde, bölgenin kahramanı General Hacı Kasım Süleymani'nin şehid düşürülme ve Amerikalı politikacıların bu cinayetle övünmelerini ABD'nin şerlik ve Şeytanlığının bir ifadesi olarak tanımladı ve "Biz Şehid Süleymani'nin şahadetini asla unutmayız. Bunu bilsinler, Bu konuda birşey söylediysek arkasındayız. Zamanı ve yeri gelince gerçekleştirilecektir" dedi.

İran İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamenei konuşmasının başka bir bölümünde ülkede baş gösteren fitne ve kargaşa olaylarına değinerek "İstihbarat Bakanlığımız ve Sipahiler İstahbarat Teşkilatının bu kargaşa olaylarıyla ilgili yayınladıkları ortak bildirileri önemli keşifler ve bilgiler elde edildiğini belirtiyor. Bu bilgiler, bu hadiselerin düşman tarafından Tahran ve ülkenin diğer şehirleri için önceden tasarlandığını ve belli bir program üzerinden uygulandığını ispatliyor" dedi. 



Yeni yorum ekle