İşgal altındaki Kudüs'te 3 Siyonist asker yaralandı

Pa, 23/10/2022 - 09:31

Terör rejimi İsrail'de yahudi kaynaklar, dün gece işgal altındaki Kudüs'te Siyonist askerler ile Filistinli gençler arasında çıkan çatışmada üç Siyonist'in yaralandığını bildirdi.

Welayet News  - Bugünlerde işgal altındaki toprakların, özellikle Batı Şeria'nın koşulları çok özel ve Filistinli mücahitler, Siyonistlerin sayısız cinayetlerine her şekilde karşılık veriyor ve bu durum siyonistlerin kaygılarına neden oldu.

Cumartesi günü işgal altındaki Kudüs'te operasyon düzenleyen kişinin evine Siyonist askerler tarafından düzenlenen saldırının ardından, "Anana" sitesi ve "Şufat" kampında şiddetli çatışmalar yaşandı ve bu çatışmalarda üç Siyonist asker yaralandı.

Bu çatışmalar, Kudüs kentindeki Fransız Tepesi bölgesi yakınlarında gerçekleştirilen bıçaklama eyleminde bir Yahudi yerleşimcinin yaralanmasını ardından yaşandı.

Öte yandan Hamas ve Filistin İslami Cihad direniş grupları ayrı bir bildiride, sözkonusu eylemi tebrik ettiler.

Bu arada Filistin Sağlık Bakanlığı'nın dün yapılan bir açıklamada, Batı Şeria'nın Qalqilye kentindeki askeri kontrol noktasında Siyonist askerler tarafından başından hedef alınan Filistinli genç Rabi Arafa Rabi, aldığı yaraların şiddeti nedeniyle şehit oldu.

İşgal güçleri Batı Şeria’nın Nablus kentini ve beldelerini 12 gündür askeri kuşatma altında tutmayı sürdürürken, haksız yere uygulanan kuşatmayı protesto için gösteri çağrıları yapılıyor.



Yeni yorum ekle