22 Ülke İran'dan İHA Satın Almak İstiyor

Sa, 18/10/2022 - 15:23

Tümgeneral Safevi 22 ülkenin İran’dan insansız hava aracı satın almak istediğini açıkladı.

Welayet News  - İran İslam Cumhuriyeti Başkomutanının Yardımcısı ve Yüksek Danışmanı Tümgeneral Yahya Rahim Safevi, bu sabah İmam Hüseyin (as) Üniversitesi'nde düzenlenen kutsal savunma bilim ve teknoloji konferansında, "Devrim Muhafızların Ordusu'nun insan odaklı ve insan dostu olduğunu ve sonuna kadar da öyle kalacağını" belirtti.

Safevi: "Düşman, halk ile rejim ve Devrim Muhafızların Ordusu arasında mesafe yaratmayı planlıyor. Düşmanla yüzleşmek ve düşmanı yenmek için zayıflıkları ve eksiklikleri ortadan kaldırmalıyız."

Tümgeneral Safevi, Wal-Fecr Sekiz operasyonu öncesinde komutanların İmam Humeyni ile yaptığı görüşmeye değinerek şöyle söyledi: "Operasyonun akıbetiyle ilgili endişelerimiz vardı. İmam Humeyni dedi: Allah'ın komutan olduğunu ve namazı farz kılan Allah'ın savunmayı da farz kıldığını belirterek gidin savaşın ve kesinlikle kazanacaksınız demişti."

Başkomutan Yardımcısı ve Yüksek Danışmanı, "Birleşik ve kültür inşa eden bir milletle kazanacağımızdan eminiz; tabii ki, uygun bir yönetim gerektirir. Dolayısıyla Amerika ve Siyonist rejim İran milletini kazanamaz." ifadesini aktardı.

Tümgeneral Safevi ayrıca 22 ülkenin İran’dan insansız hava aracı satın almak istediğini açıkladı.

tesnim

Tags: 


Yeni yorum ekle