BBC'nin İran'da kargaşayı ayakta tutma çabası

Pa, 16/10/2022 - 20:32

İran'da son birkaç günde kargaşa olaylarının yatışması üzerine halkı fitne ve kargaşaya kışkırtan medya grupları kargaşayı ayakta tutabilmek için yeni projler peşindeler.

Welayet News  -  Son birkaç günde kargaşa olaylarının yatışması üzerine halkı fitne ve kargaşaya kışkırtan medya grupları kargaşayı ayakta tutabilmek için yeni projler denemeye çalışıyorlar.

Bu bağlamda kargaşa takımının işledikleri suçlarla ilgili bilgi verilmeksizin  polis ve güvenlik güçlerinin kargaşacılara karşı davranış biçimleriyle ilgili görüntüler yayınlanması sosyal kullanıcılar arasında soru haline gelmiş.

Halbuki polimiz son günlerde davranış açısından başka ülkelerde görülen polislere göre çok yumuşak görünüyor. Ve hatta sosya alan kullanıcılardan kimileri polisin kargaşacılara karşı çok sert olması gerektiğini belirtiyorlar.

İngiliz "BBC" kanalı önceki akşamdan bu yana belirsiz bir videoyu yayınlayarak, polisin bir kadını taciz etmeye çalıştığını iddia ediyor.

Bir polis yetkilisi bu bağlamda muhabirimizle konuşurken, BBC'nin bu iddiasını komik olarak tanımlayıp, genç bir kızın sokakta polis tarafından taciz edilmesi haberi yalan imparatorluğunun kargaşa ortamını körükleme amacıyla baş vurduğu uyduruk bir yalandır" dedi.

 

Tags: 


Yeni yorum ekle