Hizbullah: Geçmişte Olduğu Gibi Her Savaşta Siyonist Rejimi Yeneceğiz

Pt, 10/10/2022 - 09:06

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım: Direniş, müminlerin zaferinin azim ve cihat ile elde edildiğinin en büyük delilidir. Çünkü onlar hakkın gerçek sahipleridir açıklamasında bulundu.

Welayet News  - Siyonist rejimi tüm savaşlarda yendik ve aramızda Hizbullah'ın, Cihad'ın ve Ayetullah Hamanei'nin evlatlarından böyle savaşçılar olduğu sürece, Allah'ın yardımıyla bu rejimi yeneceğiz.

Onların bizim meşruiyetimiz konusunda kafaları karıştı ama biz onlarla delil ve mantıkla mücadele ediyoruz. Bize silahların Lübnan ordusunun elinde olması gerektiği söyleniyor. Biz de bize göre de toprakları savunmak için silah Lübnan ordusunda olmalı diyoruz. Evet, bu toprağı koruyan ordudur, ama ordunun silahlanmasını yasaklarlarsa ve bize ordunun gücünün savunma ve çatışmada sınırlı olduğunu söylerlerse, biz de o zaman bu ülkenin vatandaşları, topraklarını özgürleştirmek ve vatanlarını savunmak için ordularına destek vermemeli dediğimizde cevap veremiyor ve evet ama onların yöntemleri sizinkinden farklı olmalı diyorlar.

İsrail ile savaşın yasak olduğunu ve ne bir uçak düşürebilsin ne işgal altındaki Filistin'in derinliğine ulaşabilsin, ne de denklemi değiştirebilsin diye silahın tamamen sınırlı bir şekilde ithal edilmesi gerektiğini bilmiyor musunuz?

Onların kafaları karışık ve cevap veremiyorlar ve biz cevap bekliyoruz.

Eğer Siyonist rejime karşı direniş alanı boş kalırsa, bu rejimin bizi her gün öldüreceğini, topraklarımızı işgal edeceğini, ülkemizin güneyinde yerleşke inşa etmeye başlayacağını ve bize bir cumhurbaşkanı ve siyasi ve ekonomik bir sistem dayatacağını biliyoruz. Elbette direniş güçleri olduğu sürece böyle bir seçeneği kabul etmeyeceğiz ve Lübnan'ı koruyacağız.



Yeni yorum ekle