İran Devrim Muhafızlarından ’‘Medya Savaşları" Değerlendirmesi

Pt, 03/10/2022 - 22:33

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı "ABD yenik, yaşlı ve aciz bir durumda. Bütün Şeytanların bugün siyasi ve medyatik bir savaş başlatmaları bundan " dedi.

Welayet News  - İran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı General Hüseyin Selami "Anılar ve Adlar" adlı merasimin 4. turunda yaptığı konuşmasında ABD'nin 30 yıl öncesiyle kıyaslanamayacağını belirterek "Bugün karşımızda yenik, yaşlı ve aciz bir ABD var" dedi.
 
General Selami daha sonra "Ben bunu gözle görüyor ve açıkça söylüyorum: ABD yenik durumda. İşte bu yenilgiler yüzünden dünyanın bütün şeytanları ve şer güçleri bugün siyasi ve medyatik bir savaş başlattılar" ifadesini kullandı.
 
Sipahiler Ordusu Genel Komutanı konuşmasının devamında "Amerikalılar, dünyanın en önemli bölümü olan İslam dünyası üzerinde bizim nüfuzumuzun olmasını kendi siyasi, güvenlik, ekonomik ve kültürel istila politikaları yolunda bir engel olarak görüyorlar" diye vurguladı.
 
General Selami ayrıca, son günlerde bir bahaneyle gençleri sokağa dökme ve kargaşa yaratmanın da bu istilacıların projeleri doğrultusunda olduğunun altını çizdi.



Yeni yorum ekle