Ayetullah Cenneti: İslami İran'ın düşmanları, düşmanlık biçimini değiştirdiler

Per, 22/09/2022 - 08:48

Anayasayı koruma konseyi sekreteri İslami İran düşmanlarının düşmanlıklarının değiştiğini ve günümüzde kültür ve ekonomi alanlarının küresel istikbarın İslami İran'a karşı savaş meydanı olduğunu söyledi.

Welayet News  - Ayetullah Ahmet Cenneti dün konsey oturumunda yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanının BM genel kuruluna katılmak üzere New York'a gittiğini, cumhurbaşkanının bu fırsattan Müslüman olan İran halkının haklarını savunmak için yararlanmasını istedi.

Ayetullah Cenneti, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, izzetinden asla taviz vermeyen bir milletin sözcüsü olduğunu ve küresel sulta düzenine baş eğmeyeceğini ifade etti.

Anayasayı koruma konseyi sekreteri ayrıca milyonluk Erbain topluluğunun ilahi vaatlerin gerçekleşmesinin tecellisi olduğun belirterek, zamanla kesinlikle bu azametin küresel bir olaya dönüştüğünü söyledi ve Irak halkı ve hükümetinden misafirperverliklerinden, Erbain ziyaretçilerinin huzuru, güvenliğini ve sağlığını korumak için çalışan İran'ın tüm hükümet kurumlarına ve sivil gruplarına şükranlarını dile getirdi.



Yeni yorum ekle