İran Cumhurbaşkanı Reisi, Mehsa Emini’nin ailesiyle telefonda görüştü

Pt, 19/09/2022 - 14:36

Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Mehsa Emini’nin ailesiyle telefon görüşmesi yaparak söz konusu acı hadisenin derhal incelenmesi talimatını Özbekistan ziyareti sırasında olaydan haberdar olunca verdiğini söyledi.

Welayet News  - Cumhurbaşkanı Reisi Mehsa Emini’nin ailesiyle telefon görüşmesi yaparak başsağlığı diledi.
Reisi Mehsa Emini’nin ailesi için Allah’tan sabır dileyerek “Ben Özbekistan ziyareti sırasında bu olaydan haberdar oldum ve hemen iş arkadaşlarıma özel olarak bu meseleyi incelemelerine dair talimat verdim. Emin olun bu mesele açıklığa kavuşana kadar ilgili kurumlardan konuyu takip etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ayetullah Seyyid İbrahim Reisi Mehsa Emini’nin ailesiyle telefon görüşmesinin devamında tüm İranlı kızları kendi kızı olarak gördüğünü söyleyerek “Sizin kızınız benim kızım gibi. Bu acı olayın kendi sevdiklerimden biri için gerçekleşmiş biliyorum. Beni derdinizde ortak bilin” dedi.

Söz konusu telefon görüşmesinde Mehsa Emini’nin ailesi Cumhurbaşkanı Reisi’ye olayın hemen araştırılması talimatı ve taziye aramasından dolayı teşekkür ederek konunun farklı boyutlarının biran evvel açıklığa kavuşmasına yönelik talepte bulundu.

Tags: 


Yeni yorum ekle