İran’ın Kararları ABD’nin seçimlerinde belirleyici etkiye sahip

Sa, 06/09/2022 - 21:45

İran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı “günümüzde İslami İran’ın politik kararları ABD’nin seçimlerinde belirleyici bir rol oynuyor ve Beyaz Saray’ın geleceği imam Humeyni Hüseyniyesi’nden etkileniyor” dedi.

Welayet News  - Tümgeneral Hüseyin Selami bugün Meşhed'de düzenlenen bir panelde konuştu.

Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı konuşmasında “bugün artık ABD, planlarını bölgede uygulayamıyor ve kesinlikle planları yenilgiye uğramıştır” ifadelerini kullandı.

Selami konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Biz bir çok teknoloji arasında ilk sırada yer alıyoruz ve bazı süper güçler bile silahlarımızı satın alıp ortak işbirliği önerisinde bulunuyor. Biz hava savunma sistemleri alanında dünya çapındaki üstün güçleri geride bıraktık.”

Tümgeneral Selami konuşmasının devamında yabancı güçlerin bu topraklarda büyüklük tasladığı mevsimlerin sona erdiğini söyleyerek “Tüm bunlar bizim yabancılardan beklentimizin olmamasından kaynaklanıyor” dedi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı Selami konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Günümüzde modern sistemler üretmek bizim için bisiklet üretmek kadar kolay. Biz modern teknolojileri üretip onları kullanıyoruz ve güçlü olduğumuzdan dolayı herhangi bir savaşın endişesini yaşamıyoruz. Yaptırımları kaldırırlarsa sevinmeyiz, yaptırımlar uygulamaya devam ederlerse de üzülmeyiz çünkü yabancılardan hiçbir destek beklemiyoruz”

Tümgeneral Selami düşmanın hiçbir acımasının olmadığını söyleyerek “düşman şimdiye kadar bize karşı ne yapabiliyorsa yaptı. Güç sahibi olmasaydık bize saldırırlardı ancak güçlü olduğumuzdan dolayı bizimle karşı karşıya gelmekten kaçıyorlar ve bizim bu gücümüz gün geçtikçe katlanarak artıyor” ifadelerini kullandı.

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı Hüseyin Selami “günümüzde silahlarımızın sabit veya hareketli olan hedefler için sahip olduğu dikkat düzeyi yüzde yüzdür. Bizim SİHA’larımız yapay zekadan yararlanarak herhangi bir noktayı hedef alabilir” şeklinde konuştu.



Yeni yorum ekle