Siyonistler Bahreyn'de Arazi Satın Almaya Çalışıyor

Pa, 04/09/2022 - 18:36

Bahreyn Vefa Hareketi Manama'nın eski kesiminde bir Yahudi mahallesinin kurulmasına yönelik planın uygulanmaya başladığını söyledi.

Welayet News  - El-Alem televizyonunun bildirdiğine göre Bahreyn Vefa Hareketi liderlerinden Seyid Murteza Sendi, Siyonistlerin Manama'ya ev ve arazi almak için geldiklerini ve arazi almak için çok para harcadıklarını söyledi.

Sendi, gelen Siyonistlerin tüm araziyi satın almak ve Siyonistler için özel bir mahalle inşa etmek istediklerini, bu planın özellikle İsrail büyükelçiliği büyükelçiliği yakınındaki bölgeye yönelik olduğunu belirtti.

Vefa Hareketi yetkilisi tüm kanıtların Bahreyn için uygulanmakta olan planın Halife rejiminin siyasetleriyle gelecekte bu ülkeyi ikinci bir Filistin'e çevireceğini gösterdiğini kaydederek,"Halife rejiminin Manama'yı Yahudileştirme planının gerçekleşmemesi için Bahreyn halkının bu konuya dikkat etmesini bekliyoruz."diye kaydetti.

Bahreyn İslami Hareketi lideri Şeyh İsa Kasım da yaptığı açıklamada, Manama'da bir Yahudi yerleşim alanı inşa etmenin ulusal, İslami ve Arap kimliğinin değiştirilmesinin yanı sıra vatan tarihinin tahrif edilmesi anlamına geldiğini vurguladı.



Yeni yorum ekle