İngilizler dünyada en nefret edilen sırada!

Ct, 03/09/2022 - 08:49

Siyonistlere hizmetiyle tanınan Johnson, İkinci Dünya Savaşı'ndan sonraki dönemde en nefret edilen İngiltere Başbakanı.

Welayet News  - Britanyalıların neredeyse yarısı, İngilizlerin kendi çocukları olan İsrail’in çıkarlarını kendi ülkesinin çıkarlarına tercih eden Boris Johnson'ın Britanya başbakanı olarak kötü performans gösterdiğine inanıyor, yeni bir ankete göre, bir Britanya başbakanı için İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana kaydedilen en kötü sonuç.

Ipsos anket şirketi tarafından yürütülen bir ankette, ankete katılanlardan 1945'ten bu yana İngiliz Başbakanlarının performansını sıralamaları istendi ve yaklaşık yüzde 49'u Boris Johnson'ın Başbakan olarak görev yaptığı süre boyunca en iyisi olduğuna inanıyordu.

Press Association haber ajansına göre, Boris Johnson için kaydedilen bu sonuç, kendisinden önceki iki İngiltere başbakanı Theresa May ve David Cameron'un sonucundan bile daha kötü. Theresa May'in performansının %41'i ve David Cameron'ın Başbakan olduğu dönemdeki performansının %38'i kötüydü. İkisi de bu ankette Boris Johnson'dan sonra ikinci ve üçüncü sırayı aldı.

Boris Johnson, ankete katılanların başbakan olarak performansının iyi olup olmadığı sorusuyla bağlantılı olarak bu ankette dördüncü sırada yer aldı.

Bu Ipsos anketinin toplam 1100 katılımcısının yaklaşık yüzde 33'ü başbakan olarak iyi performans gösterdiğine inanıyordu. Tony Blair oyların %36'sını, Margaret Thatcher ise %43'ünü kazandı.

Bu ankette İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra bu ülkenin tüm başbakanları arasında en popüler İngiliz başbakanı Winston Churchill oldu. %62'si İngiltere Başbakanı olarak iyi performans gösterdiğini söyledi.

Başbakanlıktan ayrılış tarihinin yaklaşması nedeniyle veda turnesine çıkan Johnson, performansını kötü diyenlerin yüzdesinin yüzdenin üzerinde olduğu İngiltere'de de bu dönemin ender başbakanlarından biri. 

Tags: 


Yeni yorum ekle