Ensarullah:Yemen ordusu hazırlığın zirvesinde

Cu, 02/09/2022 - 09:27

Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri dün ülkenin batısında Hudeyde eyaletindeki silahlı kuvvetler geçit töreninde yaptığı konuşmada, düşmanın Yemen'i işgal aç gözlülüğünün bir seraba dönüştüğünü söyledi.

Welayet News  -  İranpress'in bildirdiğine göre Abdulmalik Bedreddin Husi Yemen ordusunun hazırlık ve teyakkuz açısından zirvede olduğuna işaretle, askeri geçit törenlerinin, askeri yetenekleri artırmak için devam eden ciddi faaliyetlerin bir mesajı olduğunu, Yemen ordusunun kendi yeteneklerini dürüstçe ve inançla geliştirdiğini söyledi.

Ensarullah genel sekreteri sözlerinin devamına yapılan tüm bu geçit törenlerini düzenleme amacının, halkı rahatlatmak ve saldırgan düşmanlara bir mesaj göndermek olduğuna işaretle, Yemen ordusunun, çeşitli muharebe alanlarında ve yeteneklerinin geliştirilmesinde önemli bir seviyeye ulaştığını, büyük ölçüde caydırıcılık elde ettiğini ifade etti.

Yapılan geçit töreninde 5. Askeri bölgeden şehit El-Semad tugayları, El-Nasr Orduları, Yemen deniz kuvvetleri ve hava kuvvetlerinin bazı birimleri katıldı.



Yeni yorum ekle