Amiral Sayari: Siyonistler yıkımın eşiğinde

Ct, 20/08/2022 - 12:14

İran ordusu koordinasyon işlerinden sorumlu başkomutan yardımcısı, Siyonist rejimin direniş cephesinden ardı ardına aldığı yenilgilere değinerek, Siyonistlerin yok olmanın ve dünyadan kaybolmanın eşiğinde olduğunu söyledi.

Welayet News  - 5-7 Ağustos tarihleri ​​arasında İsrail ordusu Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerini hava ve topçu saldırılarıyla hedef aldı. Bu canice saldırılara karşılık, Filistin direniş grupları işgal altındaki topraklardaki Siyonist şehir ve kasabaları yüzlerce roketle hedef aldı.

Son olarak Siyonist rejim ile İslami Cihad hareketi arasındaki ateşkes anlaşması Mısır'ın arabuluculuğunda hayata geçirildi.

İran ordusu koordinasyon işlerinden sorumlu başkomutan yardımcısı Amiral Habibullah Seyyari, direniş cephesinin savunma gücüyle ilgili olarak, Filistin direnişinin "Kudüs'ün Kılıcı" gibi çeşitli operasyonlarda defalarca Siyonist rejime darbe vurduğunu belirtti.

Amiral Seyyari, direniş cephesinin füze ve İHA  gücünün en üst düzeyde olduğunu vurgulayarak, bu gücün defalarca Siyonist rejime gösterildiğini söyledi.

İran ordusu koordinasyon işlerinden sorumlu başkomutan yardımcısı, geçtiğimiz haftalarda Siyonist rejimin mazlum Filistin halkına karşı bir kez daha büyük bir cinayet işlediğine dikkat çekerek, bu cinayete karşılık Direniş Cephesi'nin bir kez daha Filistin halkıyla ilgili güç ve savunma kabiliyetini gösterdiğini ifade etti.



Yeni yorum ekle