Erdoğan, Siyonist Rejim Başbakanı İle Görüştü

Çar, 17/08/2022 - 22:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İşgalci Siyonist Rejim İsrail Başbakanı Yair Lapid ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Welayet News  - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-İsrail ilişkileri ve bölgesel konular değerlendirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-İsrail ilişkilerinin, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ve İsrail Başbakanı Yair Lapid'in Türkiye ziyaretlerindeki temaslarında mutabık kalınan çerçevede ilerlemesinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Bugün açıklanan karşılıklı büyükelçi atama kararına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni büyükelçinin atanması konusunda gerekli adımları en kısa sürede atacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile İsrail arasında iş birliği ve diyaloğun sürdürülebilir bir zeminde ve karşılıklı hassasiyetlere saygı temelinde geliştirilmesini desteklediğini dile getirdi.

İşgalci Siyonist Rejim, Filistinli çocukları öldürmeye devam ederken Türkiye İşgalci, Çocuk Katili ve Siyonist Rejimle normalleşmeye devam ediyor.



Yeni yorum ekle