Hizbullah: Nokta vuruş füzelerimiz, işgal edilen Filistin'in tümünü kapsıyor

Pa, 14/08/2022 - 20:02

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı Siyonist rejimin direnişin gücünün farkında olduğuna işaretle, Hizbullah'ın sahip olduğu nokta vuruş yapan füzelerin işgal edilen Filistin topraklarında her hedefe isabet gücüne sahip olduğunu belirtti.

Welayet News  - Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyid Hasan Nasrullah'ın Yürütmeden Sorumlu Yardımcısı Muhammed Yagi bugün öğleden sonra yaptığı açıklamada, işgal altındaki Filistin topraklarında her türlü hedefe isabet edebilen füze cephaneliğe sahip olduğunu vurguladı.

El-Siyase haber sitesi söz konusu Hizbullah yetkiliden naklen, Hizbullah ve Siyonist rejim arasına bir savaş başlarsa, tahminen ilk saatlerde deniz, kara ve havada durumun tam olarak belli olacağını belirtti.

Nasrullah'ın yardımcısı "petrol ve gaz kaynakların korunması, geri dönülmez bir karardır ve eğer Eylül'ün sonuna kadar (sınırların) çizilmesi ardından (petrol ve gaz) çıkartamazsak, düşmana da bir damla petrol ve gaz çıkartmasına izin vermeyiz." dedi.

Muhammed Yagi sözlerinin sonunda, İsrail'in de bildiği gibi Genel Sekreterin söylediklerinde ciddi olduklarını, savaş başlarsa bir sorunları olmadığını belirterek, "Bu savaş kader belirleyici olur. Petrol ve doğalgaz çıkarmakla güçlü bir ekonomi oluşturmak için hedefimize ulaştık. İğne ucu kadar bu konuda geri adım atmayız." dedi.



Yeni yorum ekle