Siyonist İsrail İç istihbarat: İsrail'i büyük bir iç savaş bekliyor

Pa, 31/07/2022 - 09:36

Siyonist rejimin İstihbarat ve İç Güvenlik Teşkilatı'nın eski bir üyesi, işgal altındaki Filistin'deki bir sonraki savaşın iç savaş olacağına işaret ederek, Terör ve işgal devleti Siyonist İsrail’in böyle bir savaşa hazır olmadığını itiraf etti.

Welayet News  - Siyonist İstihbarat ve İç Güvenlik Teşkilatı'nın (Shabak) eski bir üyesi, 6 Ağustos Perşembe sabahı bu rejim içinde bir iç savaş çıkacağı konusunda uyardı.

İsrail " I-24" , televizyonu, ismi açıklanmayan bu yetkiliden alıntı yaparak, geçen yıl gerçekleştirilen Kutsal Kılıç operasyonu sırasında Hamas hareketinin 11 gün boyunca işgal altındaki Filistin'in çeşitli bölgelerini füzeleriyle hedef aldığını bildirdi.

İşgal altındaki Filistin'deki iç patlamaların miktarının aslında bir sürpriz olduğunu ve iç isitihbarat teşkilatı Şabak'ın bu konuda önceden herhangi bir uyarıda bulunmadığını belirterek, Kudüs Kılıcı hakkında yayınlanan son raporda bunun "" olarak anılması gerektiğini söyledi. İsrail hükümetinin sistemlerindeki başarısızlığı." "Unutmayın.

İşgal altındaki Filistin'in yakın gelecekte Kudüs kılıcına benzer bir senaryoya tanık olup olmayacağına cevaben, bu Siyonist yetkili şunları itiraf etti: "Kesinlikle başka bir savaş veya saldırıyla karşı karşıya kalacağız. Bu saldırı veya savaş iç düzeyde olacaktır.

Bu iç çatışmanın ne kadar güçlü olacağını bilmediğini belirterek, "Yurt içi arenanın alevlenmesi ihtimali yüksek. Gücü kesinlikle benzeri görülmemiş seviyelere ulaşacak. İsrail [iç ve dış] iki arenaya hazır mı? Bana göre hayır.

Bu bağlamda, Filistin İslami Direniş Hareketi'nin (Hamas) siyasi ofis başkanı İsmail Haniyeh, beş dakikadan kısa bir süre içinde 150 roketin Siyonist rejimi yok edeceğini vurguladı ve Gazze'nin birkaç yıllık komplonun ardından Gazze'yi hedef aldığını belirtti. Direniş yeniden yükseldi ve "Cenin" de direniş bayrağını yükseltti.

Uzlaşmacıların ve Filistin meselesine ihanet edenlerin, Mescid-i Aksa'nın kurtuluşunu uzak gördüklerini belirterek, "Gazze karadan, havadan, denizden kuşatma altında ama Kudüs'ün kılıcı İsrail'e ve direnişle çekildi" dedi. ve sakinleri bir savaş için.Onunla bir strateji hazırlanır.

Mescid-i Aksa'da Siyonistlere ve yerleşimcilere yer olmadığını vurgulayan bu Hamas yetkilisi, "Dirençli Lübnan'dan Siyonistlere dileklerinizi yerine getireceğimizi söylüyorum. Kudüs'te ve Aksa'da sizin yeriniz yok."

Hamas'ın siyasi dairesi başkanı, Kudüs'ün kılıcının Filistin tamamen özgürleşene kadar Niam'a geri dönmeyeceğine dikkat çekerek, Kudüs ve Batı Şeria'nın geçtiğimiz yıllarda direnmeyi bırakıp topraklarını terk etmeleri için baskı altında olduğuna dikkat çekti.

 



Yeni yorum ekle