İmran Han: ABD destekli Şerif ve Zerdari aileleri 30 Yıldır Ülkeyi Yağmalıyorlar

Pt, 25/07/2022 - 10:37

Pakistan Adalet Hareketi (PTI) lideri İmran Han, Şerif ve Zerdari ailelerinin ülkeyi 30 yıldır “yağmaladığını” öne sürerek, bu kişilerin mevcut ekonomik erimeden de sorumlu olduklarını kaydetti. Yaşanan gelişmeler ve suçlamalar, Türkiye’deki benzer süreçleri hatırlattı!

Welayet News  - Pakistan Adalet Hareketi (PTI) lideri İmran Han, Twitter’dan yaptığı açıklamada, mevcut ekonomik tablodan ülkeyi 30 yıldır “yağmaladıklarını” söylediği Şerif ve Zerdari ailelerini sorumlu tuttu.

Pakistan Adalet Hareketi (PTI) lideri İmran Han, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “ABD komplosu ile göreve getirilen ithal hükümetin” devlet varlıklarının yabancı ülkelere acil satışında tüm prosedürleri kaldırmasına tepki gösterdi.

Şerif ve Zerdari ailelerinin ülkeyi 30 yıldır “yağmaladığını” öne süren Han, bu kişilerin mevcut ekonomik erimeden de sorumlu olduklarını kaydetti.

Başbakan Şerif ise Twitter’dan Han’a cevap vererek, PTI liderinin “hafıza kaybından muzdarip” olduğunu iddia etti. Şerif, yolsuzluğun Han’ın döneminde arttığını savunarak, halkın Han’ın kötü ekonomi yönetiminin bedelini ödediğini belirtti.



Yeni yorum ekle