Devrim Muhafızları Sözcüsü: Siyonistler en ufak bir yanlış yaparsa işgal ettikleri 27 bin kilometrekarelik alanı kaybederler

Pa, 24/07/2022 - 14:45

Devrim Muhafızları Sözcüsü General Ramazan Şerif, ''Siyonist İsrail rejimine en ufak bir yanlış yapmanız durumunda işgal ettiğiniz 27 bin kilometrekarelik alanı sonsuza kadar kaybedeceğinizi ilan ediyoruz'' dedi.

Welayet News  -  General Şerif, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Son haftada bölgede eşzamanlı iki olaya tanık oldu. Bunlar özellikle İran halkı düşmanlarına stratejik ve anamlı mesajlar iletti. Hasta ve yorgun ABD Başkanı'nın işgal edilmiş Filistin toplar ile Suudi Arabistan ziyareti, İsrail rejiminin güvenliği için dilenmek ve bu rejimin Arap ülkeleri ile ilişkilerini normalleştirenin yanı sıra İran'a karşı bir koalisyon kurma amacıyla yapıldı.

Ancak bu amaca ulaşılmadığı gibi tam tersi bir denklemle Cidde'de yapılan toplantıya katılan Arap ülkelerin liderlerinin açıklaması ve tavırları, Amerikalıların bölgedeki müttefikleri nezdindeki saygınlığının çok azaldığını gözler önüne sermektedir.

Diğer bir sahnede ise Astana Süreci Garantör Ülke Liderleri olan Rusya, Türkiye ve İran Cumhurbaşkanlarının Tahran'daki toplantısını gördk. Bu toplantı İran'ın Suriye başta olmak üzere bölgesel sorun ve krizlerin diplomatik çözüm merkezine dönüştüğünü ve emperyalizm ile Siyonizm'in bütün çaba ve düşmanlıklarına karşın İran'ın büyük ve güçlü ülkeler nezdindeki belirleyici rolünün saygı gördüğünü gösterdi.

Dverim Lideri İsrail rejiminin bölge olaylarına karışmasına kınamakla birlikte Rusya Devlet Başkanı'nın ilk defa İsrail rejimini eleştirmesini övdü. İsrail rejimi İran'ı tehdit etmek için çok çaba sarfediyor ancak işgalci İsrail rejimine en ufak bir yanlış yapmanız durumunda işgal ettiğiniz 27 bin kilometrekarelik alanı sonsuza kadar kaybedeceğinizi ilan ediyoruz. Bu konuda kuşkuları olmasın''.



Yeni yorum ekle