Velayeti: Amerikan kalıntılarının bölgeden ihracı kuvvetle devam etmeli

Cu, 22/07/2022 - 08:39

İslam İnkılabı Rehberinin uluslararası işler danışmanı, Amerika kalıntılarının Suriye'den ve bölgenin diğer yerlerinden ihraç etmek için direniş cephesine üye ülkelerinin işbirliğinin güçlü bir şekilde devam etmesi gerektiğini söyledi.

Welayet News  - Fars Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre Ali Ekber Velayeti Suriye dışişleri bakanı Faysal Mikdad ile Tahran’daki görüşmede, İran İslam cumhuriyetinin her zaman Suriye’nin direniş zincirinin en önemli altın halkarından olduğu eksene destek verdiğini ve vermeye de devam edeceğini söyledi.

Velayeti İran İslam cumhuriyetinin, Suriye'nin bölgedeki Filistin karşıtı planlarla ilgili yaygın uzlaşmalara karşı duruşunu desteklediğini belirterek, Siyonist rejim ve unsurlarının, güçlü direniş cephesini zayıflatamayacak kadar küçük olduklarını belirtti. 

İslam inkılabı rehberinin uluslararası işler danışmanı Suriye dışişleri bakanına hitaben, İran’ın bölgede direniş cephesinin bayraktarı olarak Suriye’ye desteğine devam edeceğini söyledi.

Faysal Mikdad da yapılan görüşmede İslam inkılabı rehberinin Suriye ile ilgili kesin ve önemli tutumlarını takdir ederek, İran İslam cumhuriyeti ve tabi Suriye’nin tutumunun, yıllardan beri bu ülke topraklarını haksız yere işgal eden işgalcilere karşı direniş olduğunu ifade etti.



Yeni yorum ekle