İran: Biden'ın Ziyaretinin Sonucu; Fitne, Savaş, Kardeş Katli ve Komplodur

Per, 14/07/2022 - 16:23

İran Dışişleri Bakanlığı Batı Asya İşlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'nın Batı Asya bölgesine yaptığı ziyarete atıfta bulunarak şunları vurguladı: Bu gezinin sonucu kötülük, fitne, savaş, kardeş katli ve komplodur.

Welayet News  - ABD Başkanı Joe Biden, 13 Temmuz Çarşamba günü işgal altındaki topraklara girerek Batı Asya gezisine başladı.

Biden, İşgal topraklarında Geçici Başbakan Yair Lapid ve Savaş Bakanı Benny Gantz gibi Siyonist rejim yetkilileriyle görüştükten sonra, Filistin Özerk Teşkilat Başkanı Mahmud Abbas ile görüşecek ve ardından Fars Körfezi İşbirliği Konseyi ülkeleri zirve toplantısına katılmak üzere Suudi Arabistan'a geçecek.

İran Dışişleri Bakanlığı Batı Asya İşlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı Muhammed Sadık Fazlı, Twitter sayfasında şunları yazdı: Biden'ın uğursuz adımı, tüm güvensizliklerin kökü olan kanserli rejimle ilişkileri normalleştirmeyi amaçlıyor.

Fazlı, yazısının devamında şu ifadelere yer verdi: bu kötü yolculuğun acı meyvesi fitne, savaş, kardeş katli ve komplodur, ama Allah'ın vaad ettiği ve Müslüman milletlerin iradesi gibi, zaferin İslami direnişle olduğunu göreceğiz.

Tags: 


Yeni yorum ekle