Yemen: İşgalci ülkelerin Siyonist tahtını salladık

Pt, 11/07/2022 - 11:57

Yemen Ulusal Kurtuluş Hükümeti Savunma Bakanı, Yemenlilerin Suudi koalisyonuna üye ülkelerin gözlerini yerinden çıkardığını, burunlarını yere sürttüğünü ve tahtlarını sarstıklarını vurguladı.

Welayet News  - Yemen Ulusal Kurtuluş Hükümeti Savunma Bakanı Muhammed Nasır Atıfi, Siyasi Konsey üyesi Mübarek Meşin el-Zayidi ile birlikte, Marib eyaletinde bulunan Sirvah cephesindeki Yemen askerlerini ve halk güçlerini ziyarete gitti.

El-Atıfi, Marib eyaleti halkına, Yemen ordusuna ve Halk Komitelerine güvenlik ve istikrarı güçlendirme konusunda yardım ettikleri için teşekkür etti ve şunları söyledi: ‘Şu anda ve geçmişte, işgalci koalisyon ülkeleri ve destekçileri tarafından Yemen'e karşı büyük bir komplo var ve tüm bunlar sadece Siyonist rejime hizmet etmek için yapılıyor.

Bu saldırı Yemenlileri aşağılamak, Yemen topraklarını işgal etmek ve Yemen servetini yağmalamak için yapılmıştır.

Allah'ın izniyle, Yemenliler, hekim liderler ve güçlü yiğitler sayesinde Suudi koalisyonuna üye ülkelerin gözlerini yerinden çıkardılar, burunlarını yere sürttüler ve tahtlarını sarstılar.

Eğer Suudi koalisyonunun ülkeleri Yemen halkına baskı yapmaya, istikbara, kuşatmaya ve saldırmaya devam ederse, Yemenliler, onların Siyonist tahtlarını kökünden sökecektir.

Siyonist rejim en kötü durumundadır ve kendisini desteklemeleri için işgalci koalisyon ülkelerine kaçmıştır. İşgalci ülkeler de kaçmakta ve kendilerini desteklemesi için Siyonist rejimle ilişkilerini normalleştirmektedir. Herkes bir kaçış halindedir ve kaçan kazanmamaktadır.’

Yemen Ulusal Kurtuluş Hükümeti Savunma Bakanı, geçtiğimiz günlerde de San’'a'nın askeri yeteneklerini vurguladı ve şunları söyledi: ‘İşgalci koalisyon ülkelerinin Patriot sistemleri ve diğer tesisleri bizim karşımızda etkisiz kaldı.

İşgalci ülkeler, bizim artık güven ve liyakatle yüksek teknoloji ve güvenilirliğe sahip profesyonel askeri silahlarımız olduğunu anlamalıdır. Onlara, Patriot sistemlerini ve ellerinde olan diğer sistemleri kontrolden çıkaracak ve etkisiz hale getirecek önleyici füzelerin sözünü veriyoruz.’



Yeni yorum ekle