Suudi Arabistan Kutsal toprakları siyonistlere açıldı

Çar, 06/07/2022 - 20:47

İsrail "Kanal 13", muhabiri "Alon Ben David"in Bahreyn'den Suudi Arabistan'ı ziyaret ettiğini ve burada krallığın birçok camisini gezdiğini açıkladı.

Welayet News  - Suudi Arabistan'ın içinden yayınlanan bir video raporunda Ben David, "(ABD Başkanı Joe) Biden'ın İsrail-Suudi ilişkilerindeki tarihi sıcaklığa dair bir hikaye taşıması gereken ziyaretinden bir hafta önce krallığı ziyaret ettik" dedi.

Henüz resmi ve resmi İsrail pasaportu ile girmenin mümkün olmadığı doğru, ancak Suudiler İsraillilerin bazen yabancı pasaportla girdiklerini ve kendilerine verilen İsrail adresinin kendilerine sorun yaratmadığını söyledi

"Ben David", "Suudi Arabistan ile normalleşme gerçekleşirse çok yavaş olacağını" bekliyordu, ancak Krallığa kolayca girmek için vize aldığını belirtti.

Ben David "Riyad havaalanında İsrail'den geldiğimi anladılar ve bu gerçeği saklamaya çalışmadım ve bu yüzden sorunsuz girdik. Gazi Camii'ne bile girdim ve orada olduğumu gösterdim. Diğer ibadet edenlerle birlikte ve caminin avlusunda onların arasında dolaştım." dedi

İsrail muhabiri, bu tür gelişmelerin, son günlerde Başkan Biden'ın Suudi Arabistan ziyareti sırasında üst düzey bir İsrailli yetkiliye kimliğini açıklamadan eşlik ettiği yönündeki tahminleri güçlendirdiğini belirterek, "bu, iki taraf ilişkilerinde yeni bir sayfa açıyor, "dedi. 

Tevhidhaber



Yeni yorum ekle