Faysal Miktad: İsrail'in saldırıları cevapsız kalmayacak

Pt, 04/07/2022 - 06:39

Suriye Dışişleri Bakanı, Siyonist rejimin saldırganlığına kesin karşılık verileceğini vurgulayarak, Tahran ve Şam arasındaki ilişkilerin bölge ve dünya için faydalı olduğunu ifade etti.

Welayet News  - Suriye Dışişleri Bakanı Faysal Miktad, İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile düzenlediği basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

İran-Suriye ilişkilerinin bölge ve dünya için faydalı olduğunu ifade eden Faysal Miktad, "İsrail'e Amerika'nın desteğinin sınırları olduğunu ve İsrail'in saldırılarının karşılıksız kalmayacağını bilmesi gerektiğini söylüyoruz." dedi.

Batı'nın bazı bölgelerde terör ve savaş çemberini genişletme çabalarını kınayan Miktad, Suriye'nin Siyonist saldırılara yanıt verebilecek kapasitede olduğunu ifade etti.

Suriye'de bulunan İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ise, Beşar Esad ile bir araya geldi. İran Dışişleri Bakanı, Suriye hükümeti ve cumhurbaşkanının bu ülkenin ulusal birliğini, toprak bütünlüğünü ve egemenliğini sağlamlaştırma çabalarından dolayı takdirlerini dile getirerek şu açıklamada bulundu: "Suriye'nin toprak bütünlüğünün ve egemenliğinin aşikar muhalifleri, bu ülkenin istikrarını bozmaya çalışıyor." 



Yeni yorum ekle