İran: Düşman Elinin Güvenlik Alanımıza Uzamasına İzin Vermeyiz

Pt, 20/06/2022 - 21:16

Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Tümgeneral Selami Tahran’ın dünyadaki tüm şeytanlara karşı savaşın merkezi olduğunu vurgulayarak “Düşman elinin güvenlik alanına uzamasına asla izin vermeyiz.” ifadelerini kullandı.

Welayet News  - İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami bugün yaptığı bir konuşmada “Küfür dünyasıyla savaşan bir tedbir, ilham, hareket ve strateji noktası var. Düşman kendisini özellikle de İslam ülkelerinde sürekli yenilgiye uğratan bu noktanın neresi olduğunu biliyor.” ifadelerini kullandı.

Türmgeneral Selami konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Düşmanlar onların gücünü hızlı bir şekilde kaybetmesinin söz konusu noktadan kaynaklandığını çok iyi biliyor. Bu nokta alemdeki tüm şeytanların ona karşı birlik olup savaştığı noktadır. Düşmanların tüm komploların etkisiz hale getirildiği bu nokta, bu şehir, Tahran’dır.”

İslam Devrimi Muhafızları Ordusu Komutanı Tahran’ın İslami İnkılabın huzur ve istikrar merkezi olduğunu belirterek Tahran halkının basiret, bilinç ve iman gücüyle tüm zorlukları ardına bıraktığını söyledi.

Tümgeneral Selami açıklamasının devamında İran halkının İslam İnkılabı Lideri’nin toplumun saadeti, gelişimi, güvenliği, bağımsızlığı ve hürriyeti dışında başka bir şey istemediğini çok iyi bildiğini vurgulayarak “Bir devletin askeri gücü çok önemli ancak eğer bir Liderin hikmeti söz konusu gücün ardında olmazsa o güç tersine dönüşür. Tıpkı karizmatik ve hikmet gücüne sahip bir lideri olmayan ABD gibi. Bu mesele toplum ruhunun zevale doğru gitmesine yol açar.” şeklinde konuştu.

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizim sadece güvensizliğe engel olmak değil, güvenliği üretmemiz gerekiyor. Güvenliği üretmek, güvenliğin hiçbir şeyin ona zarar veremeyeceği kadar büyük ve köklü olması anlamına geliyor. Oysaki güvensizliği önlemek çabanın son aşaması ve biz en iyi yönteme yani güvenliği üretmeyi düşünüyoruz.”

Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı düşmanın kamuoyunu hedef almaya çalıştığını belirterek “Tüm kurumlar bütün gücünü güvenliği üretmek için kullanmalıdır. Halkımız çabalarımızın sonucunu meydanlarda görmelidir.” ifadelerine yer verdi.

İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami açıklamasının sonunda halkın güç kavramının anahtarı olduğunun altını çizerek “Halka hizmet ederek ve fedakarlık ruhuyla düşmanın elinin güvenlik alanımıza uzamasına izin vermeyeceğiz. Güvenliği halk temelli inşa ediyoruz.” şeklinde konuştu.



Yeni yorum ekle