Erbil'de Mossad suikast birimi sorumlusuna suikast

Per, 09/06/2022 - 15:43

Bazı İngiliz ve Arap kaynakları, Mossad suikast timinin komutanının Erbil'deki ana karayolu üzerinde çok sayıda araca yapılan insansız hava aracı saldırısında öldürüldüğünü bildiriyor.

Welayet News  - El-Alem'e göre, Erbil'deki ABD konsolosluğuna bir insansız hava aracı saldırısı düzenlendiğine dair haberlerin ardından  bazı kaynaklar  operasyonda çok sayıda aracın hedef alındığını bildirdi. 

Irak medyasına göre, Erbil'deki ana otoyolda insansız hava aracının hedefindeki 3 araç imha edildi.

Saatler sonra, bazı İngiliz ve Arap kaynakları, araçlarda bulunan  Siyonist casusluk teşkilatı Mossad'dan bir ekibin drone operasyonunun ana hedefi olduğunu bildirdi.

Uluslararası riskleri, küresel uçuş takibini ve kriz haberlerini analiz eden Intel Sky Twitter hesabına göre, saldırıda üst düzey bir Mossad yetkilisi öldürüldü.

Intel Sky iddiasında şöyle dedi:  "Mossad suikast birimi komutanı Asa Flats, Kuzey Irak'ın Erbil kentinde bir drone saldırısı sırasında öldürüldü."

Irak Kürdistan Bölgesel Terörle Mücadele Ajansı, Birmam Yolu üzerinde araçlara düzenlenen saldırıda sadece üç kişinin yaralandığını iddia ediyor.

Henüz hiçbir grup insansız hava aracı saldırısının sorumluluğunu üstlenmedi ve İsrailli yetkililerin tepkisi de dahil olmak üzere raporlar hakkında daha fazla ayrıntı yayınlanmadı. 

parstoday



Yeni yorum ekle