Siyonist Rejim: Cenin’den İsfahan’a kadar tehdit cephesiyle karşı karşıyayız

Per, 19/05/2022 - 22:34

Irkçı İsrail rejimi Genelkurmay Başkanı, Filistin’in Cenin kentinden İran’ın İsfahan kentine kadar uzanan bir cepheyle karşı karşıya bulunduklarını ve tehdit edildiklerini söyledi.

Welayet News  - SAMA haber ajansının bildirdiğine göre ırkçı İsrail rejimi Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi, Amerikan Merkez Kuvvetleri’nin (CENTCOM) yeni komutanı Michael Kurilla ile yaptığı görüşmede tehdit değerlendirmeleri yaptı.

Irkçı İsrail rejiminin bölgede çok geniş bir alanda birçok tehditle karşı karşıya bulunduğunu belirten Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi, “İsrail ordusu Cenin’den İsfahan’a kadar çok geniş bir cephede çok çeşitli tehditlerle karşı karşıya bulunuyor” dedi.

Amerikan Merkez Kuvvetleri Komutanı General Michael Kurilla ile yaptığı görüşmede karşı karşıya bulunulan tehditleri değerlendirdiklerini söyleyen Aviv Kochavi, İsrail ordusunun tek bir cephede veya çok sayıda cephede aynı anda savaşmak için hazırlık yaptığını ifade etti.

Irkçı İsrail rejimi ordusunun bir ay sürecek bir savaş senaryosu çerçevesinde geniş çaplı bir tatbikat yapacağını belirten General Aviv Kochavi, bu bir aylık savaş simülasyonunda Amerikan ordusuyla işbirliği içinde yeni askeri planlar ve savaş taktikleri uygulayacaklarını söyledi.



Yeni yorum ekle