"İslam İnkılabı her zamankinden daha güçlü"

Çar, 11/05/2022 - 06:58

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Komutanı “Bugün her zamankinden daha güçlüyüz. Bu zorlukları da geride bırakıp sevinçlerimizi paylaşacağız. Yakın gelecekte düşmanlarımız karşısında nihai galebeye ulaşacağız.” dedi.

Welayet News  - Tümgeneral Hüseyin Selami yaptığı konuşmada "Biz hak ve batıl savaşındayız. Bu savaş, hak yeryüzünde batılı tamamen yok edene kadar devam edecek.Düşman da Kuran-ı Kerim'in tabiri ile biz dinimizden elimizi çekmeden bizimle savaşmaya devam edecek.” dedi.

Tümgeneral Selami "Düşman gençlerimizin kalbine yumuşak savaş üzerinden sızmak ve durumu ele geçirmek istiyordu. Bir sonraki aşamada halkın sofrasını boşaltmak ve geçim derdi ile insanları zayıflatmak istiyordu.Bizi kuşatmak ve bilim kafilesinden uzaklaştırmak istiyordu.Halkın teslimiyetini istiyordu. Ancak  bugün artık çok geç olmuş çünkü halkımız düşmanı geri püskürttü."dedi.

Tümgeneral Selami sözlerine şunları da ekledi: "Düşmanların yüzüne tüm kapılar kapatıldı. Her alanda yenilgiye uğradılar.” vurgusunda da bulundu.



Yeni yorum ekle