Yemen Halkının Kıyamı, Bağımsızlığa ve Düşmanların Hâkimiyetinden Kurtulmaya Dayanmaktadır

Sa, 10/05/2022 - 07:31

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri, Yemen halkının kıyamlarında, bağımsızlık ve düşmanın hakimiyetinden kurtuluş ilkesine dayalı olarak hareket ettiğini, bilinçli, akıllıca ve basiretli bir başlangıca sahip olduklarını vurguladı.

Welayet News  - Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Seyyid Abdülmelik Bedreddin Husi şu ifadelerde bulundu: ‘İşgalci koalisyonun saldırılarına rağmen Yemen halkının değerlere ve Allah'a tevekküle dayalı kararlılığı ve azmi ile eğitim faaliyetleri devam etti.

İslam, insanı hakka erdirmek ve sapkınlıktan korunmak için fayda sağlayan Allah’ın hidayet ve basiret dinidir. İslam Ümmeti sapkınlıktan çok acı çekti ve onda birçok yanlış kavramlar yayıldı.

Eğitimde rol modelimiz, cehalet gerçeğini değiştirmeyi başaran ve hekimce bir duruş sergileyen bir millet meydana getiren Allah Resulü’dür (s.a.a).

Düşmanların tehlikesi, İslam ümmetini zayıflatmaya ve bölmeye çalışan sahte seslere ve kalemlere sahip olmalarıdır. Düşmanlar çeşitli medyaları kullanıyor ve ümmeti yanıltmaya devam ediyor.

Düşmanların odak noktası yeni nesil ve gençlerdir. Bu saldırıların amacı onların doğru istikamette gitmemeleri ve bağımsız ve güçlü bir millet olarak ayakta kalamamaları için onları yozlaştırıp yok etmektir.

Yemen halkına yönelik propaganda saldırılarının amacı, kurtuluş inancının ruhunu söndürmektir.’



Yeni yorum ekle