Suudi Yetkili: Bizim Erdoğan'a ihtiyaç duyduğumuzdan çok onun bize ihtiyacı var, bu yüzden ticaret koşullarını biz belirleyeceğiz

Pt, 02/05/2022 - 21:41

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’un Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı davasının Riyad’a iade edilmesinden üç hafta sonra Suudi Arabistan’a gitmesi tepkileri de beraberinde getirdi.

Welayet News  - AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu ziyareti çerçevesinde hem Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz el-Suud hem de Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü.

Ziyaretinin ardından The Guardian’a konuşan Suudi bir yetkili, “Bizim ona ihtiyaç duyduğumuzdan çok onun bize ihtiyacı var, bu yüzden ticaret koşullarını biz belirleyeceğiz” açıklamalarında bulunmuştu.

ARAPLARDAN SKANDAL PAYLAŞIM

Söz konusu ziyaretle ilgili tartışmalar sürerken Araplar’dan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sosyal medya platformlarından skandal bir paylaşım geldi.

Sosyal medya platformlarında paylaşılan söz konusu görüntülerde Arapların, sakallı Erdoğan figürü ile Erdoğan’ın “özür dilediği” ve "para istediği" şeklindeki görselini paylaştı…

odatv



Yeni yorum ekle