Ensarullah Lideri: Siyonist Rejim Lobisi, İslam ve Müslümanların Düşmanıdır

Cu, 29/04/2022 - 18:37

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri, Dünya Kudüs Gününün Müslümanların seferberlik ve Filistin meselesi karşısında hak duruşu açıklama günü olduğunu vurguladı.

Welayet News  - Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Abdülmelik Husi şu ifadelerde bulundu: ‘İmam Humeyni (r.a) Dünya Kudüs Günü ilan ederek, Müslümanların Filistin'deki görev ve sorumluluklarını hatırlatmayı amaçladı.

Dünya Kudüs Günü, düşmana karşı mücadelenin gereklerinden biri olan farkındalık ve bilinci artırma günüdür.

Dünya Kudüs Günü, Müslümanların seferberlik günü ve Filistin meselesi konusunda hak duruşu açıklama günüdür. Siyonist rejim ve bu rejimin arkasındaki dünyadaki Siyonist lobi, İslam ve Müslümanların düşmanıdır ve düşman olarak bilinmelidir.

Münafıkların, İsrail düşmanına karşı bakışları değiştirme çabalarının devam etmesi, Dünya Kudüs Gününü canlı tutmanın önemini arttırmaktadır. Siyonist rejim, suç ve cinayetlere, toprakların yağmalanmasına ve Müslümanların haklarına ve topraklarına el konulmasına dayanan bir rejimdir.

Bazı paralı rejimler ve münafık hükümetler, Müslüman ulusları, düşman İsrail’in müttefik ve dost olduğuna ikna etmeyi planlıyor. BAE, Suudi Arabistan ve Bahreyn'deki Al-i Halife rejimleri, tüm medyalarını düşmanla iş birliği yapmaları için harekete geçirdi.

Uzlaşmacı rejimler okullarında İsrail düşmanına bağlı nesiller yetiştirmeyi amaçlıyor. Barış unvanı aldatıcıdır ve bu ülke onu Siyonistlerle koalisyon ve İslam Ümmetine düşmanlık için bir araç haline getirmeyi amaçladı.

Münafıkların Siyonist düşmanla dostluğunun, komplo dışında onlara hiçbir yararı yoktur. Siz, ulusunuza karşı düşmanlarınıza yardım ettiniz. Düşman medyası da İsrail mafyasının BAE'yi yuvası haline getirdiğini vurgulamaktadır.

Düşman İsrail yozlaşmış bir rejimdir. Siyonist rejim, bir arada yaşanacak normal bir rejim değildir. Bu rejim bölgede fitne ve fesat çıkarmakta ve yıkıcı bir rol oynamaktadır.’

Bu bağlamda Filistin İslami Cihat Hareketi Genel Sekreteri Ziyad Nahle de şu ifadelerde bulundu: ‘Bu yılki Dünya Kudüs Günü, İslam Ümmetinin bilincini arttırmak için Kudüs’ün Kılıcı Operasyonunun yıldönümü ile eş zamanlı oldu.

Dünya Kudüs Günü, geçici Siyonist rejimi kabul etmeme duygusunun Müslümanların kalbinde canlı kalması içindir.

Teslim olmayacağız ve toprağımızı ve kutsallarımızı savunmak için kalacağız. Necef Çölü zirvesi ve diğer uzlaşmacı toplantılar sadece düşmanların Filistin meselesini yok etme çabalarını yansıtmaktadır.’



Yeni yorum ekle