İslam ve Arap Hükumetleri Filistin’i Desteklemeyi İran’dan Öğrensinler

Per, 28/04/2022 - 14:26

Filistin Direniş Komitesi Basın Ofisi Müdürü Muhammed el-barim (ebu mücahid) yaptığı açıklamada; “işgalcilerle mücadelede Filistin direnişi ve milletini istikrarlı ve cömert bir şekilde destekleyen İran İslam Cumhuriyetine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Welayet News  - Filistin Direniş Komitesi Basın Ofisi Müdürü, Gazze’deki Filistin Stadyumu’nda Dünya Kudüs Günü sanal etkinliklerinin açılış töreninde; işgalciler, katliam ve zulüm ile Kudüs’ün asıl yerleşimcilerini kendi diyarlarını terk ederek göç etmeye zorluyorlar. İşgalciler bu girişimleriyle tarihi ve Kudüs’ün demografik yapısını değiştirmeyi hedeflemektedirler.

Filistin Direniş Komitesi Basın Ofisi Müdürü; İslam ve Arap hükumetleri ile milletleri işgalcilerin komplolarına karşı Filistin milletini ve direnişi desteklemeyi İran İslam Cumhuriyetinden öğrenmeliler açıklamasında bulundu.

Filistin’i Özgürleştirme Halk Cephesi Merkez Komite Üyesi de, Filistin topraklarındaki işgali sonlandırmanın en iyi yolu direniştir. Geçen yılki Kudüs ve Şeyh Cerrah mahallesindeki direnişin birçok sonuç ve faydaları oldu.

Hani el-Tevbeta, "Kutsal Kılıç savaşından sonra tüm bölge Siyonistlere karşı bir savaş alanı haline geldi" diye ekledi.

Tevbeta, Filistin ve Filistin halkını savunmak; ahlaki, insani ve milli bir vazifedir dedi.



Yeni yorum ekle