İranlı Komutan: Şehit Süleymani’nin intikamı kesinlikle alınacaktır

Cu, 22/04/2022 - 18:53

“Hacı Kasım'ın intikamını alırsanız bazı tavizler veririz ve bazı yaptırımları kaldırırız!” şeklinde mesajlar gönderiyorlar ama bu boş bir hayaldir ve Hacı Kasım'ın intikamı kesinlikle alınacaktır.’

Welayet News  - İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Deniz Kuvvetleri Komutanı General Tengsiri dün Fars eyaletinde düzenlenen bir iftar merasiminde bir konuşma yaptı ve konuşmasının önemli başlıkları şöyledir:

“İslam'da cihat meselesi asla eskimez. Cihatçı ve devrimci bir savaşçı her zaman cihattadır. Dün askeri cihatta ve bugün büyük ve belirleyici bir cihatta görevimiz var. Dün gibi yorulmadan çaba göstermeliyiz.

Devrim Muhafızları donamasının küresel müstekbirler karşısında izzet ve onur yaratan mücadelesini duyduğumuzda yürekten mutlu oluyoruz. Çalışmalarınız sırasında gösterdiğiniz samimi çaba ve mücadelelerden dolayı minnettarız.

Şehitlerin anısını ve hatırlarını canlı tutmalı ve gelecek nesillere aktarmalıyız.

Bugün hepimiz, yumuşak savaş alanında İslam Devrimi'ni savunmak için gerekli bilinç düzeyini yükselterek, İslam Devrimi'ni ve sistemimizi savunma kapasitesini geliştirmekle yükümlüyüz. 

Gençlere, İslam İnkılabının gerçeğini, şehitlerin tavır ve üsluplarını, İmam Hamanei’in açıklamalarını güzel bir dille ve inkılabi bir sabırla anlatmalı ve Amerika’nın ve Batının sapkın liberal kültür cephesinde üretilen şüpheleri etkisiz hale getirmeliyiz.

Dün karşımızdaki set apaçık bir düşmandı, pozisyonunu biliyorduk ve ona saldırıyorduk ama bugün sayısız sete sahip olan görünmez bir düşman var. Tıpkı Hacı Kasım gibi yorulmamalıyız, onun tedbirleriyle düşmanı alt etmeli, çabalarını etkisiz hale getirmeliyiz. Bu yapılabilir bir şeydir.

İslam toplumunun İmamına uyarak ve yerinde ve zamanında harekete geçme ilkesine bağlı kalarak bu alanda zafere ulaşabiliriz. Çünkü Kuran “Hak geldi ve batıl yok oldu” buyurmaktadır.

Onlar Hascı Kasım’ı ortadan kaldırabildiklerini düşünüyorlar ama sizler de şahit oluyor ve dünya genelinde Hacı Kasım’ın ne kadar çoğaldığını görüyorsunuz. Sürekli mesaj yoluyor ve Hacı Kasım’ın intikamını almaktan vazgeçerseniz falan yaptırımı kaldırırız, falan tavizler veririz diyorlar ama bu boş bir hayaldir!

İmam Hamanei, “Şehit Süleymani suikastının tüm failleri kısas olmalıdır ve Allah’ın izniyle bu suikastın failleri bu dünyada cezalarını bulacaklardır. Hacı Kasım’ın intikamının alınacağı kesindir ama bunun yerini biz belirleyeceğiz” diye buyurmuştur.

Biz İslam İnkılabını savunmak için birçok şehit verdik ve bugün, bu şehitlerin pak kanı sayesinde ayakta duruyoruz ve kimse ülkemize karşı tehditvari bir bakışta bulunmaya cesaret edemiyor.”



Yeni yorum ekle