Hazali dünyadaki tüm özgür insanları Siyonist rejimle yüzleşmeye çağırdı

Ct, 16/04/2022 - 10:40

Irak'taki Asaeb Ehl el-Hak'ın genel sekreteri Qays el'Hazali, Cuma gecesi yayınladığı bildiride, İslam dünyasındaki tüm özgürlük yanlılarını Siyonist rejimin Mescid-i Aksa'daki saldırganlığına karşı koymaya çağırdı.

Welayet News  - İRNA ajansına göre, Hazali, Siyonist rejimin ibadet edenlere yönelik saldırılarını ve Mescid-i Aksa'nın kutsal alanının tekrar tekrar ihlal edilmesini şiddetle kınayarak, ''Gaspçı Siyonist rejim yıkılana kadar Filistin direnişinin devamını sağlamak için ne gerekiyorsa yapmaya tamamen hazırız.'' dedi.

Irak Necbae Hareketi Genel Sekreteri Ekrem El Kaabi de, Siyonistlerin Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırısına tepki göstererek, "Yaslı Filistin halkına Siyonistlere karşı desteğimizin devamını yineliyoruz" dedi.

Yemen Dışişleri Bakanı Hişam Şeref de,   Mescid-i Aksa'ya yönelik Siyonist tahribata cevaben, uluslararası toplumun olumsuz tutumunun Siyonist rejimi bu eylemleri sürdürme konusunda daha cesaretlendirdiğini söyledi.

Yemen Dışişleri Bakanı, Siyonist rejimin eylemlerinin bölgedeki durumu istikrarsızlaştırmak ve Filistin topraklarında çatışmayı artırmak için kasıtlı olarak gerilimi tırmandırmak olduğunu vurguladı.



Yeni yorum ekle