İranlı General: Güvenliğimiz Hedef Alınırsa Siyonistlere Sert Bir Darbe İndireceğiz

Cu, 15/04/2022 - 10:28

İran Silahlı Kuvvetleri Başkan Yardımcısı ve Danışmanı General Seyyid Yahya Safavi, İran İslam Cumhuriyeti'nin güvenliğinin hedef alınması halinde Tahran'ın Siyonistlere ağır bir darbe vuracağını açıkladı.

Welayet News  - İran Silahlı Kuvvetleri Başkanı Yardımcısı ve Danışmanı, Yemen halkının saldırgan Suudi-BAE koalisyonuna karşı sekiz yıllık direnişini överek, "İran İslam Cumhuriyeti kendini Siyonist rejime karşı savunacaktır." açıklamasında bulundu.

General Seyyid Yahya Safavi, el-Mesire haber ajansına yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Siyonistleri takip ediyoruz. Erbil'deki karargahlarını hedef aldığımız gibi güvenliğimizi tehdit ettikleri her yerde onlara güçlü bir darbe vuracağız."

İran Devrim Muhafızları Başkanı Yardımcısı General Ali Fedavi de benzer bir açıklamada bulundu. General Ali Fedavi, bugün direniş ekseninin Yemen, Filistin, Lübnan ve Suriye'de gücünün zirvesinde olduğunu belirterek, "Düşmanlarımız, İran'ın caydırıcı aşamayı geçtiğini ve şimdi pratik bir yanıt için inisiyatifi ele aldığını ve her türlü yanıt verebileceğini alenen itiraf etti." açıklamasında bulundu.

İslam Devrim Muhafızları Başkomutan Yardımcısı, ABD birliklerinin bölgeden çekilmesinin yakın bir hedef olduğunu ve Amerikalıların çekilmeye başladığını da belirtti.



Yeni yorum ekle