İsrailli Katillerin Katliamına Erdoğan ve Hükümeti Yine Sessiz

Çar, 13/04/2022 - 09:56

Filistin resmi makamları tarafından yapılan açıklamada, Batı Şeria’nın El-Halil kentinde bulunan Harem-i İbrahim Camisi yakınında Siyonist İsrail güçlerinin açtığı ateş sonucu Filistinli bir kadının hayatını kaybettiği duyuruldu.

Welayet News  - Özellikle Türkiye'nin Siyonist İsrail ile normalleşmeye başladığı bugünlerde terör rejimi tarafından Filistinlilere yönelik saldırıların artması dikkat çekti.

Siyonist İsrailli teröristlerce ateş açılması sonucu vurulan kadının görüntüleri ortaya çıkarken Filistinli kadının vahşice katledilmesi Türkiye'de büyük yankı uyandırdı.

Öte yandan AKP hükümetinin İsrail'de meydana gelen bir olaydan ötürü taziye mesajı yayımlamasına karşılık Filistinli kadının hunharca katledilmesine dair bir açıklama yapılmaması ise tepkilere neden oluyor.

Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail rejiminin sözde cumhurbaşkanı Herzog'u Türkiye'ye davet etmesinin ardından Filistinlilere yönelik büyük saldırıların olduğu gözlenirken Filistin meselesine hassasiyet gösteren çevreler ise AKP iktidarının İsrail ile normalleşmesine dikkat çekiyor.



Yeni yorum ekle