Bakü’deki patlamanın sır perdesi aralanıyor; İsrail güvenlik mensupları mı hedef alındı?

Sa, 12/04/2022 - 07:25

Azerbaycan yönetiminin sansürlediği Bakü’deki patlamanın üzerindeki sır perdesi aralanıyor. Bar'da meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin öldüğü haberlere konu olurken, ölenlerin arasında Siyonist rejim casusları olduğu kamuoyundan gizlendiği iddia ediliyor.

Welayet News  - Azerbaycan yönetiminin sansürlediği Bakü’deki bar patlaması İsrail'e gözdağı niteliğinde bir mesaj mıydı?

Azerbaycan Trend Haber Ajansı ve TRT haber Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bir gece kulübünde büyük bir patlama yaşandığı, patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği aktardı.

Haber kaynaklarına göre, eğlence kulübünde meydana gelen patlamada ölenlerin arasında Siyonist İsrail güvenlik güçleri mensubu isimlerin de yer aldığı kaydedildi.

Haber kaynakları ölü sayısının oldukça fazla olduğunu aktarırken, Azerbaycan hükümetinin uyguladığı sansür söz konusu iddiaların yayılmasına engel olamadı. Yerel kaynaklar eğlence kulübünde meydana gelen patlama ile ilgili sansürün nedeni İsrail güvenlik güçleri mensuplarının kimlikleri açığa çıkmaması için sansür uygulandığını belirtirken, uzmanlar söz konusu patlamanın İsrail’e mesaj olarak yorumladı.

Irak'ın Kürdistan bölgesindeki MOSSAD karargahına yapılan başarılı saldırının ardından bölge ülkeleri alarma geçtiğini belirten uzmanlar, Topraklarında Siyonist rejim İsrail’e alan açanların hedefte olacağını yorumladılar.

Bakü'de yaşanan son olay, bölge ülkelerine Siyonist rejimle ilişkilerini yeniden gözden geçirmeleri gerektiğine dair başka bir mesaj olarak değerlendiriliyor.



Yeni yorum ekle