Filistin Direnişi'nden Terör Rejimi İsrail'e Uyarı

Sa, 05/04/2022 - 08:05

Filistin direniş grupları, işgal altındaki Kudüs'ün Babu'l Amud bölgesindeki Siyonist saldırıların geçen yılki olayların ve Gazze'deki savaşın tekrarına yol açabileceği konusunda uyardı.

Welayet News  - Filistin medyası, Siyonist rejim İsrail işgal güçlerinin Ramazan ayında da Filistinlilere saldırıdan el çekmediğini ve  Babu'l Amud ve Mescidi   Aksa'da 19 Filistinliyi yaraladığını bildirdi.

Filistinli direniş grupları, Kudüs'e yardım etmek için önceki müdahale uyarılarının devam etmesinde ve ırkçı İsrail'in şu anki eylemlerinin, özellikle aşırılık yanlısı siyonist yerleşimcilerin Mescid-i Aksa'ya saldırmakla tehdit ettiklerini bildirdiler.

Bu arada Filistin İslami Cihad'ın askeri kolu, Siyonist rejimi uyarmak için Gazze Şeridi'nin farklı yerlerinde askeri tatbikatlar yaptı.

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Kudüs Sözcüsü Muhammed Hamade, İsrail işgal rejiminin Dış İşleri Bakanı Yair Lapid'in işgal altındaki Kudüs'ün Babu'l-Amud bölgesine baskın düzenlemesinin son derece tehlikeli bir porovokasyon olduğuna ve bundan doğacak sonuçlardan da İsrail işgal rejiminin sorumlu olduğuna dikkat çekti.

Hamade; "Halkımız Kudüs'ü ve Aksa'yı güçle ve bütün yollarla savunma konusunda kendine söz vermiştir." diye konuştu.

Direniş gruplarının uyarıları ve Siyonist rejimin tehlikede olduğu hissinin ardından Siyonistler, bu rejimin ordusunun Gazze Şeridi sınırlarındaki Demir Kubbe sistemini tam alarma geçirdiğini duyurdular.

Irkçı İsrail ordu radyosu da Siyonist güvenlik kurumlarının Babu'l Amud yakınlarındaki çatışmalardan çok endişe duyduğunu bildirdi.



Yeni yorum ekle