Suudi yazar: Muhammed Bin Salman’ın sonu Saddam ve Kaddafi gibi olacak

Sa, 22/03/2022 - 14:51

Suudi Arabistanlı gazeteci yazar Sendes Es’ed, Suud veliaht prensi Muhammed bin Salman’ın da Saddam, Mübarek ve Kaddafi’nin kaderini paylaşacağı yorumunda bulundu.

Welayet News  - Geçen hafta Suud rejiminin 81 kişiyi bir günde idam etmesinin üzerine bir değerlendirmede bulunan Dr. Sendes Es’ed, bu insanların baskıcı ve hatta hamilerine acımayan bir rejim tarafından idam edildiğini, nitekim bundan önce Cemal Kaşıkçı’nın da nasıl doğranarak infaz edildiğine şahit olduklarını belirtti.

Es’ed, son zamanlarda korsan İsrail’le normalleşmeye yönelik rejimlerin kendi vatandaşlarını dini inançları yüzünden katlettiklerini, ama büyük bir iki yüzlülük örneği sergileyerek Ukrayna halkı için üzüntü duyduklarını ileri sürdükleri için uluslararası toplum tarafından da sapkın olarak nitelendirildiklerini kaydetti.

Es’ed, Batının bu gayri meşru evlatlarını eleştirmediğini, bu rejimlerin Washington’un emirlerini yerine getirmek ve siyonistlerin çıkarlarını korumaktan başka hiç bir görevleri olmadığını, Muhammed bin Salman’ın da sonunda Saddam, Mübarek ve Kaddafi’nin kaderini paylaşacağını ifade etti.



Yeni yorum ekle