Karamollaoğlu: Bir dönemin mazlumlarıydınız, bu dönemin zalimleri oldunuz

Pt, 21/03/2022 - 18:19

Alparslan Kuytul'un lideri olduğu Furkan Vakfı üyelerine polisin sert müdahalesine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tepki gösterdi. Karamollaoğlu hükümete "Bir dönemin mazlumlarıydınız, bu dönemin zalimleri oldunuz" diyerek sitem etti.

Welayet News  - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Furkan Vakfı üyelerine polis tarafından yapılan sert müdahale için AK Parti hükümetine sert tepki gösterdi.

Müdahalenin sertliğinden yakınan ve tepkisini ifade eden Karamollaoğlu, AK Parti hükümetine "Şaşkınlık, daha doğrusu şok içindeyiz Ne oldu size anlamakta zorluk çekiyoruz. Bir dönemin mazlumlarıydınız, bu dönemin zalimleri oldunuz" diyerek sitem etti.

Furkan Vakfı mensupları için AK Parti'ye sıralı uyarı ve tepkide bulunan Karamollaoğlu, şunları söyledi:

"MAZLUMDUNUZ ZALİM OLDUNUZ"

"Şaşkınlık, daha doğrusu şok içindeyiz Ne oldu size anlamakta zorluk çekiyoruz. Bir dönemin hak arayanlarıydınız, bu dönemin haksızlık edenleri oldunuz. Bir dönemin mazlumlarıydınız, bu dönemin zalimleri oldunuz.

Unutulmamalıdır ki "Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir."(Anayasa Madde 34) Gerekçesi ne olursa olsun, şiddet içermeyen eylemlere karşı bu şekilde müdahale etmek kabul edilemez.



Yeni yorum ekle