Siyonist Gazete: Siber Alanda Gergin Bir Döneme Doğru İlerliyoruz

Çar, 16/03/2022 - 07:23

Siyonist İsrail medyası, rejim bakanlıklarının internet sitesine yapılan siber saldırının çok yaygın olduğunu ve saldırıların bitip bitmediğinin henüz netlik kazanmadığını bildirdi.

Welayet News  - Fars Haber Ajansı'na göre, Siyonist gazete "De Marker", saldırının ardından Siyonist rejimin kabinesine ait birçok web sitesinin devre dışı bırakıldığını ve kesintiye uğradığını ve olayın henüz bitmiş olmayabileceğini bildirdi.

Siyonist Haaretz gazetesi, bir güvenlik kaynağının saldırının gelişmemiş olmasına rağmen ırkçı İsrail'e yönelik en yaygın siber saldırı olduğunu söylediğini aktardı. Saldırının arkasında büyük bir ülke veya örgütün olduğu tahmin ediliyor.

Siyonist gazete "İsrail Home" da sitelerin uzun süre kesintiye uğradığını ve Siyonist rejimin siber aygıtının çabalarının ardından normale döndüğünü bildirdi.

Siyonist rejimin siber servisinin eski başkan yardımcısı Rafael Franco,  "Siber alanda gergin bir döneme doğru ilerliyoruz" dedi.

Siyonist kaynaklar, son aylarda işgal altındaki bölgelerdeki büyük şirketlere yönelik çeşitli siber saldırılara ilişkin raporlar da yayınladı.

Siber saldırılar, savaş için güçlü ve düşük maliyetli bir seçenek haline geldi ve çeşitli grupların Siyonist rejimin altyapısına ve hayati bilgilere erişimi ve yayılmasına yönelik siber saldırılar, rejimin içi boş siber büyüklüğünün çökmesine neden oldu.



Yeni yorum ekle