‘Mehmetçik Gazze’ye’

Cu, 11/03/2022 - 10:34

Siyonist başı Isaac Herzog’u karşılama töreninde Mehmetçik’e taşıtılan Siyonist paçavrası, ‘Mehmetçik Gazze’ye’ sloganları atan kitleleri hayal kırıklığına uğrattı.

Welayet News  - Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Herzog’u kabulünde uygulanan samimi protokol, Türkiye’nin İslam dünyasındaki itibarına büyük zarar verdi.

Terör devleti İsrail’in korsan Cumhurbaşkanı Isaac Herzog’un Türkiye ziyareti, utanç görüntülerine sahne oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ısrarlı davetleriyle Ankara’ya gelen Siyonist başı Herzog’un, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda en üst düzey protokolle karşılanması, Filistin dostu Müslümanların duygularını rencide etti. Siyonist işgalciler, Filistin’in dört bir yanında en acımasız suçları işlemeyi sürdürürken, İsrail’in gayrimeşru Cumhurbaşkanı Herzog’un, Türkiye’de onurlu bir misafir edasıyla ağırlanması, İslami ve insani tepkileri de beraberinde getirdi.

UTANÇ KARESİ: MEHMETÇİK’İN ELİNDEKİ İSRAİL BAYRAĞI

Herzog’un, Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki kabulünde, en rahatsız edici görüntülerin başında Türk askerine taşıtılan İsrail bayrağı oldu. Filistin’de katledilen yüzbinlerce Müslüman’ın kanlarından izler taşıyan terör devletinin bayrağı, Mehmetçik’in eline hiç mi hiç yakışmadı. Karşılama taburu olarak bilinen atlı askerlerinin taşıdığı Siyonist bayrağı, ‘Mehmetçik Gazze’ye’ sloganları atan kitleleri hayal kırıklığına uğrattı. Asırlarca mazlumun hamisi, kimsesizlere uzanan şefkat eli olan Mehmetçik’e İsrail bayrağı taşıttırılması, AKP iktidarının utanç hanesine yazılan büyük bir vebal olarak kayıtlara geçti.

TÜRKİYE’NİN İSLAM DÜNYASINDAKİ İTİBARI ZARAR GÖRDÜ

Herzog’un Türkiye’de samimi bir protokolle karşılanması İslam dünyasının birçok yerinde tepkiyle karşılandı. Filistin mücadelesine katkılarıyla bilinen Asya, Afrika ve Balkan Müslümanları tepkilerini bireysel sosyal medya hesaplarından paylaşarak ifade ettiler. Filistin, Mısır, Endonezya, Malezya, Afganistan, Pakistan, Bangladeş ve daha birçok ülkeden Müslüman bireyler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Herzog’u kabulüyle birlikte yapılacak anlaşmaların, Filistin direnişine zarar vereceğini, Osmanlı Devleti’nin manevi mirasını taşıyan bir ülke için bu utanç ilişkisini kabul edilemez bulduklarını belirttiler.

milligazete



Yeni yorum ekle