General Fedevi: ''Düşmanların tüm komplolarını yenilgiye uğrattık ve kazandık''

Ct, 05/03/2022 - 08:33

İran Devrim Muhafızları Ordusu Başkomutan Yardımcısı, "Bu 43 yılda düşmanların bize karşı hazırladıkları bütün komploları bozduk." dedi.

Welayet News  - General Ali Fedevi,  dün cuma namazı hutbeleri öncesi yaptığı konuşmada şöyle dedi: ''Düşmanlarımız, büyük şeytan, Amerika Birleşik Devletleri ve onun peşinden giden herkes, 43 yıldır hak cephesi İslam Devrimi'ne husumetlidirler ve onlar İslam Devrimi karşısında tek bir komplodan bile zaferle çıkamadıklarını itiraf etmektedirler ve bunun da sebebi kuşkusuz İran Velayeti Fakih ve  Devrim Muhafızlarıdır.'' dedi.

General Fedevi, "Tarih boyunca düşmanların hak cephesi karşısında bu kadar birlik içinde oldukları ve düşmana karşı ortak hareket ettiklerinin görülmediğini'' belirterek,  'Ancak, hak cephesi olarak İran İslam inkılabı düşmanların bütün komplolarını yenilgiye uğratarak zafer elde etmiştir.'' dedi.

İslam Devrim Muhafızları Başkomutan Yardımcısı, dünyanın farklı yerlerinde Müslümanların kazandığı zafere de değinerek, "Şimdi Yemen'de bütün kafir cepheleri Yemen'in mazlumlarıyla tek elde savaşıyor ama kaybetmekten başka çareleri yoktur.'' dedi.

Tags: 


Yeni yorum ekle