Siyonistler de Batı’ya güvenmenin akıbetini anladı!

Cu, 25/02/2022 - 23:42

ABD Başkanı Joe Biden’ın Ukrayna halkı için eşi ile birlikte dua edeceğine dair açıklamaları, işgal altındaki toprakların sakinleri arasında alay konusu oldu.

Welayet News Rusya ve Ukrayna arasında çatışmaların başlaması ve Amerika ve Batılı ülkelerden Ukrayna’ya herhangi bir askeri yardımın gelmemesinin ardından işgal altındaki topraklarda yaşayan siyonistler bu duruma geniş çaplı tepkiler göstererek, Amerika’nın Siyonist rejimi İran ve direniş ekseni ülkeleri karşısında koruma sözünü temelsiz ve asılsız bir söz olarak nitelendirdi. Siyonistler, Amerika’nın Siyonist rejim için İran’la doğrudan hiçbir askeri çatışmaya girmeyeceğini ve İsrail’in direniş ekseni ülkeleri karşısında yalnız olduğunu belirterek yaşananlardan bu sonucun çıktığını söylediler.

Rusya’nın saldırı planı Batı’yı tüm güçsüzlüğü ile açığa çıkıyor:

Bir ülke Avrupa’da Amerika ve Batı yanlısı bir ülkeye saldırı başlatıyor ve Amerika sadece izliyor.

ABD’nin müttefiklerini desteklemesi ve Amerika’nın İran’a karşı bize yardım edeceği bağlamında bu yaşananlardan ders çıkarmalıyız.

Ukrayna için “dua yapma” önerisinde bulunan ABD başta olmak üzere Ukrayna taraftarı bütün ülkeler, şimdiye kadar Rusya karşısında sessiz kalmıştır.

Ukrayna’nın akıbeti, gelecekte İran’a karşı savaşta sadece kendimize yaslanmamız gerektiğini bize öğretiyor.

Sayın Lapid, sizin kınamanız Ukrayna için silah olmaz. Aptal Lapid! En iyisi sus ve İsrail'in çıkarlarını korumaya bak.  

Bugün her zamankinden daha net bir şekilde şu konu açığa çıktı: Eğer İran İsrail’i füze ile hedef alırsa Batı bizim için dua edecek ve durmadan dualarını tewitleyecekler: “Ben ve eşim onlar için dua ediyoruz...”

Sonuç: Göklerdeki Baba (Tanrı) ve İsrail ordusundan başka sırtımızı vereceğimiz bir kimse yoktur.

 Amerikalılar her yerden kaçtı. Irak'tan kaçtılar, Afganistan’dan kaçtılar ve Suriye'den kaçtılar. Benet ve Lapid, ihanetçi Biden ve Avrupa’ya güvenen iki palyaçodur. Şimdi İran ve Hizbullah özgürce İsrail sınırlarında faaliyet yapıyor.

Ahmaklar böyle iş yapıyor!

Ukrayna meselesinde sadece (Çin ve İran) gibi büyük ülkeler değil, küçük ülkeler de bu ülkedeki gelişmeleri yakından takip ediyor.

Onlar bir yandan, kendilerine katılmak isteyen bir ülkenin yardımına gelmeyen bir Batı ve Amerika’yı görürken, diğer yandan kendisine vefalı olan özerk eyaletleri ve kendi çıkarlarını savunmak için askeri güç gönderen Rusya’yı görüyor.

Batı'nın çöküş süreci devam ediyor.

Batı, Polonya, Romanya veya Macaristan lehine askeri müdahalede bulunmayacak ve İsrail'i İran'a karşı kesinlikle savunmayacaktır.

Biden Ukraynalı vatandaşlara:

“Ben ve eşim onlar için dua edeceğiz....”

İran ile olası bir çatışmada da bu ifadeyi duyacaksınız.

Welayet News

 



Yeni yorum ekle